O nama

Nalazite se na web prezentaciji kompanije Lika - Emi d.o.o.

Kompanija Lika - Emi osnovana je 2006. godine u Kaću, opština Novi Sad. U prvobitnom periodu poslovanja osnovna delatnost kompanije bile su telekomunikacije, pre svega projekti koji su se odnosili na izgradnju i održavanje pristupnih mreža za fiksnu telefoniju.

Vremenom kompanija je rasla, sticala poverenje klijenata i širila svoju delatnost. Osim fiksne telefonije, obavljani su poslovi iz oblasti saobraćajne signalizacije (semafora), alarmnih sistema, sistema video nadzora i interfonskih sistema. Osim toga uspešno su realizovani projekti iz oblasti kablovskih distributivnih mreža i optičkih telekomunikacionih mreža.

U narednom periodu delatnosti kompanije Lika - Emi proširile su se i na polje energetike i električnih instalacija. Učestvovali smo u izvršenju projekata javne rasvete, opremanja objekata električnim instalacijama i priključenja poslovnih i stambenih objekata na elektroenergetski sistem.

Kvalitetnim radom na teritoriji Vojvodine (Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Sombor, Pančevo....) kompanija Lika - Emi stekla je poverenje veoma uspešnih i priznatih kompanija i postala njihov poslovni partner.

Neki od najznačajnijih poslovnih partnera kompanije Lika - Emi su:

•  Telekom Srbija
•  Elektrovojvodina - EPS
•  Univerexport 
•  Degor
•  Radun - Avia
•  Javno preduzeće Informatika Novi Sad
•  Energotehnika Južna Bačka
•  Tel - ing
•  GIA
•  Energy - pro

Kompanija Lika - Emi je zvaničan podizvođač radova kompanije Energotehnika Južna Bačka. Osim toga sarađujemo sa velikim brojem poslovnih subjekata sa teritorije Vojvodine i grada Beograda.Tokom prethodnog uspešnog perioda učestvovali smo u realizaciji projekata opremanja električnim i telekomunikacionim instalacijama Distributivnog centra kopmanije Univerexport u Novom Sadu i Tržnog centra "Promenada" u Novom Sadu.

U budućnosti se okrećemo novim tehnologijama i unapređenju poslovanja na svim nivoima.

Deo usluga koje nudimo:

projektovanje, izgradnja i održavanje mreža fiksne telefonije
projektovanje, izgradnja i održavanje optičkih telekomunikacionih mreža
projektovanje, ugradnja i održavanje interfonskih sistema
projektovanje, ugradnja i održavanje alarmnih i sistema video nadzora
montaža i održavanje sistema saobraćajne signalizacije (semafora)
priključenje poslovnih i stambenih objekata na elektroenergetski sistem Republike Srbije
građevinski radovi u oblasti telekomunikacija i energetike.

Ukoliko smatrate da kompanija Lika - Emi može biti i vaš poslovni partner ili imate pitanja za nas, možete nas kontaktirati.

Započnite saradnju sa nama